Meer dan 25 jaar ervaring met journalisten en media

Roeland Associates is een gespecialiseerd bureau voor het realiseren van media-aandacht in de zakelijke media. Wij zetten graag ons brede netwerk van journalisten in voor het realiseren van media publicaties in toonaagevende zakelijke media,

Vanuit onze benadering wordt de cliënt niet richting pers gestuurd, maar brengen wij de journalisten richting opdrachtgever.Veel bedrijven hebben een persbenadering op papier staan, maar in de praktijk leidt dit zelden tot de gewenste publiciteit. Goed omgaan met de media is een kunst op zich en vergt veel persoonlijke contacten, expertise en ervaring.

Mediarelaties vormen de basis voor de succes volle PR-campagnes. Het uitgangspunt hierbij is simpel: we weten wat de klant verwacht en wat de journalist wil, en proberen deze twee bij elkaar te brengen.

Daarom hebben we in alle markten oud journalisten in dienst, wiens taak het is hun mediakennis en -cultuur uit te dragen binnen het bureau. Wij onderhouden goede relaties met alle soorten media, variërend van internationale zakelijke publicaties tot nationale kranten, consumentenmagazines, vakbladen, TV en radio. Elke ochtend scannen we de pers, met als doel onszelf en onze klanten op de hoogte te houden van alle relevante ontwikkelingen en daar namens onze klanten snel op te kunnen reageren

Waarom zakenpartners graag met ons samenwerken

Er zijn de afgelopen 10 jaar artikelen over mijn persoon en bedrijf verschenen in alle nationale media, zowel print, digitaal als op radio en televisie. ‘Ook ben ik de heren zeer erkentelijk dat zij mij helpen met het in contact komen met nieuwe interessante relaties.’

Roeland Associates weet onze dienstverlening op een sterk inhoudelijke en enthousiaste manier te vertalen naar artikelen, persberichten en andere relevante uitingen.

’ Ik werk al jaren met veel plezier met Jan Roeland en Patrick van Hal.’ De expertise van het bedrijf staat bij mij hoog in het vaandel.

Roeland Associates helpt mijn bedrijf verder om de naamsbekendheid te verhogen. Ook spelen zij een grote rol bij mijn klanten om hen via free publicity te promoten.